Kapcsolat

Szabó Róbert

​​Amióta az eszemet tudom, mindig szerettem utazni. Már gyerekként is érdekeltek  az ismeretlen tájak,  események, kultúrák, ezért próbáltam a legtöbbet felfedezni.  Azóta eltelt sok-sok év, ám az utazás iránti
szenvedélyem nem csillapodott, sőt, csak nőtt.
Sikeresen elvégeztem az egyetemet, majd egy közgazdász diplomával a zsebemben elkezdtem építgetni a karrieremet több területen. Sokat dolgoztam, közben a világot is jártam, de mindenekelőtt építettem a szakmai előremenetelemet. Budapest-Madárhegyi Projektirodánkban született meg a döntés, hogy 10 év sikeres hazai értékesítés, tanácsadás és közvetítés után portfoliónkat külföldi ingatlanokkal is gazdagítjuk.
Ügyfeleink igényeit követve szélesítettük spektrumunkat többek között Marbellai ingatlanokkal is. Különösen közel állnak hozzám ezen város ingatlanjai, hiszen a környék felfedezése, a beruházókkal tartott személyes kapcsolat és a piac tanulmányozása alkotják kompetenciám szilárd alapjait.

A lakásvásárlás teljes folyamatában kísérem végig ügyfelemet, minden kérdésében rendelkezésére állok és szakismeretemmel segítek kiválasztani álmai lakását Andalúzia napfényes városában, Costa del Sol tengerpartján.

Hiszek abban, hogy mindenki számára megtalálható a tökéletes ingatlan belföldön, vagy akár külföldön megfelelő kommunikációval, szakmai felkészültséggel és a vevői igények pontos felismerésével.

Irodánk több országban kiváló kapcsolatrendszerrel rendelkezik, megbízható és naprakész információkkal tudjuk segíteni Ügyfeleinket a tökéletes ingatlan megtalálásában majd a megvásárlásáig az összes ügyintézéssel kapcsolatban.

Természetesen minden ingatlan eladással és bérbeadással kapcsolatosan felmerülő kérdés esetén állok
szíves rendelkezésre, - a +36 30 194 8174 telefonszámomon vagy az sz.robert@madarhegyingatlan.hu e-mail címemen, akár az esti órákban vagy hétvégén is.

Megahouse Ingatlan- Külföldi lakások

    1112 Budapest, Hosszúréti út 41-43. CD
    +36 30 190-1010
    zs.flick@luxusingatlan.com

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése