Kapcsolat

Domján Kata

​​​​​​​Domján Katalinnak hívnak, szenvedélyem az utazás nagyon régóta. Imádom a különleges és izgalmas helyeket.Összesen 38 országban jártam, rutinos utazónak gondolom magam. Innen a szerelem...
Thaiföld az első pillanatban magával ragadott, minden értelemben vett sokszínűsége miatt...Beépültem a mindennapokba, ezért első kézből informálódtam és tanultam a helyi - , és évek óta ott élő magyar emberektől. Bizalmam lett  Thaifölddel kapcsolatban.

 Az egyik legjobban és leggyorsabban fejlődő terület, kiváló befektetési lehetőségekkel, melyben szívesen segítem az ottani ingatlanvásárlással kacérkodókat. Wellness szolgáltatással rendelkező, barátságos apartmankomplexumok, kisebb csendes  lakóegységek, tengerre néző penthouse-ok szerepelnek az ajánlatainkban-- hihetetlenül jó áron!

Irodánk teljeskörű ügyintézéssel, magyar és thai ügyvédi háttérrel, sokrétű szakmai csapattal  és a legújabb  kínálattal áll az Ügyfelek rendelkezésére.Tudásom legjavát adva állok szíves rendelkezésükre telefonon a 06-30-398-6434-es telefonszámon vagy emailben domjan.katalin@luxusingatlan.com-on.
Keressen bizalommal!

Megahouse Ingatlan- Külföldi lakások

    1112 Budapest, Hosszúréti út 41-43. CD
    +36 30 190-1010
    zs.flick@luxusingatlan.com

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése