Eladó Téglalakás,

#704300172

Eladó Téglalakás

80.4 millió Ft

Cap Cana
Alapterület:
115 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
nincs megadva
Építési mód:
nincs megadva

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Önálló kert medencével

Cap Cana Residences "107"

A Cap Cana Residences "107" számú lakása egy kertkapcsolatos luxus apartman, mely 59 nm nettó lakóterülettel, 25 nm saját medencés terasszal és 33 nm saját kizárólagos kertkapcsolattal áll jövőbeli tulajdonosa rendelkezésére, ára 229.740 USD, azaz 80.400.000 Ft. 

 

A Cap Cana Residences egy exkluzív lakópark projekt, amely Cap Cana szívében található, azoknak tervezték, akik a tökéletes keveréket keresik: a luxus, a kényelem és a magas életminőség tökéletes kombinációját. Cap Cana valóban varázslatos, itt a természeti szépség találkozik a páratlan luxussal.

 

Az épület mindössze néhány percre van a tengerparttól. A végtelenített tengerre néző medencével, tetőterasszal, valamint bárral és jacuzzival, valamint egy teljesen felszerelt edzőteremmel, és egy luxus spa szolgáltatással. A Cap Cana Residences lakói kiváltságos hozzáférést élveznek a Cap Cana-i világszínvonalú golfpályához és a jachtkikötőhöz. Személyre szabott portaszolgálat és éjjel-nappal biztonsági rendszer vigyáz a lakók értékeire és személyes biztonságára.

 

Biztosak vagyunk benne, hogy Ön is megtalálja álmai ingatlanát ebben a fejlesztésben, ahol 58 és 106 nm nettó alapterületű lakások közül válogathat, melyek ára 222.180 USD - 483.420 USD között mozog.

 

Projekt átadás időpontja: 2025.04.30., árkedvezmény elérhető magasabb induló befizetés vállalása esetén.

Schmidtné Pető Andrea
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése