Eladó Téglalakás,

#704300188

Eladó Téglalakás

128.8 millió Ft

Punta Cana Bavaro, Cana Bay
Alapterület:
168 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
nincs megadva

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése

CHRYSTAL BAY RESORT

A CRYSTAL BAY RESORT "C505” lakása egy 5. emeleti, N+2 szobás penthouse lakás, mely 108 nm nettó lakóterülettel, 60 nm jakuzzis terasszal áll jövőbeli tulajdonosa rendelkezésére, ára 368.000 USD, azaz 128.800.000 Ft.

 

A Dominikai Köztársaság keleti partján helyezkedik el az elbűvölő Punta Cana, a Dominikai Köztársaság egyik legjobb nyaralóhelye. Minőségi üdülőhelyek, csodálatos tengerpartok és sikkes, kulturált éjszakai élet csábítja vissza a hírességeket minden nyáron. Punta Canatól északra a keleti parton található Bavaro, a régió egyik leghosszabb és legfényűzőbb strandjának otthona. Látnivalókkal tele, mesés tengerparttal a szívében, az üdülőhely az ideális tengerparti központú helység, kiváló éjszakai élettel.

Minden évben a nyaralók egy exkluzív csoportját vonzó Bavaro egy idilli karibi paradicsom. Sznorkel kurzusok, úszás delfinekkel és a vadvilági túrák csak néhány, a legnépszerűbb vonzerők közül egy nyaralás alatt Bavaron, de a fehér homok az, mely a nyaralókat újra és újra visszahozza.

 

CRYSTAL BAY RESORT: Punta Cana Bavaro negyedének CANA BAY része mellett található ez a projekt, mindössze pár lépésre a tengerparttól. Minden apartman modern és minimalista stílusban lett kialakítva, terasszal, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a tóra és a golfpályára.

A jól átgondolt tervezésnek köszönhetően ez az exkluzív projekt kényelmi szolgáltatások széles választékával áll a jövőbeli tulajdonosok rendelkezésére.

A környék az ízek és a szórakozás univerzuma. Első osztályú szórakozást nyújt a Hard Rock Golf Club és a Hard Rock Hotel & Casino közelsége. A legjobb nemzetközi koncertek mellett ínyenc éttermek kínálatából is válogathatunk, Cana Bay gasztronómia szempontjából változatos kalandokat ígér.

 

Biztosak vagyunk benne, hogy Ön is megtalálja álmai ingatlanát ebben a fejlesztésben, melyben 65 nm – 140 nm közötti nettó alapterületű lakások / villák érhetőek el, 187.000 USD – 469.000 USD közötti vételáron.

Schmidtné Pető Andrea
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése