Eladó Téglalakás,

#704300187

Eladó Téglalakás

61.25 millió Ft

Punta Cana Bavaro
Alapterület:
79 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Új építésű
Építési mód:
nincs megadva

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése

GARDEN VIEW RESORT

A GARDEN VIEW RESORT "D106” lakása egy medencére néző, N+1 szobás lakás, mely 62 nm nettó lakóterülettel, 17 nm terasszal áll jövőbeli tulajdonosa rendelkezésére, ára 175.000 USD, azaz 61.250.000 Ft.

 

A Dominikai Köztársaság keleti partján helyezkedik el az elbűvölő Punta Cana, a Dominikai Köztársaság egyik legjobb nyaralóhelye. Minőségi üdülőhelyek, csodálatos tengerpartok és sikkes, kulturált éjszakai élet csábítja vissza a hírességeket minden nyáron. Punta Canatól északra a keleti parton található Bavaro, a régió egyik leghosszabb és legfényűzőbb strandjának otthona. Látnivalókkal tele, mesés tengerparttal a szívében, az üdülőhely az ideális tengerparti központú helység, kiváló éjszakai élettel.

Minden évben a nyaralók egy exkluzív csoportját vonzó Bavaro egy idilli karibi paradicsom. Sznorkel kurzusok, úszás delfinekkel és a vadvilági túrák csak néhány, a legnépszerűbb vonzerők közül egy nyaralás alatt Bavaron, de a fehér homok az, mely a nyaralókat újra és újra visszahozza.

 

GARDEN VIEW RESORT: Punta Cana Bavaro negyedének szívében található ez a projekt, mindössze pár lépésre a tengerparttól. E zárt projektet egy 50.000 nm alapterületű telekre álmodták meg, ahol változatos ingatlan típusokból választhatnak a befektetők, hiszen családi házak, duplex villák mellett társasházi lakások sokasága várja az érdeklődőket.

A jól átgondolt tervezésnek köszönhetően ez az exkluzív projekt kényelmi szolgáltatások széles választékával áll a jövőbeli tulajdonosok rendelkezésére, mint például edzőterem, strandröplabda-pálya, étterem, kereskedelmi egységek, medence-bár, minigolf, úszómedence (1.800 nm alapterületen), gyermekmedence és játszótér a gyermekek számára, valamint nagy kerthelyiségek.

A fejlesztő cégcsoport véleménye szerint ideális lakóhelynek és nyaralási bérleti konstrukciós befektetésnek egyaránt. Ráadásul az üdülésszervezésért felelős cég színvonalas szolgáltatáscsomagjának és széleskörű tapasztalatának köszönhetően kiváló eredményeket tud felmutatni a nyereségesség maximalizálása kapcsán.

 

Biztosak vagyunk benne, hogy Ön is megtalálja álmai ingatlanát ebben a fejlesztésben, melyben 62 nm – 192 nm közötti nettó alapterületű lakások / villák érhetőek el, 168.000 USD – 375.000 USD közötti vételáron.

Schmidtné Pető Andrea
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése